diumenge, 16 de desembre del 2018

El llegat del Xavier




La Imma Folch ens ha fet arribar aquest escrit que segurament avui pren més força amb motiu de La Marató – 2018. Diu així

Com alguns de vosaltres ja sabeu, en Xavier Giribés i Sala va deixar escrit un llibre, que junt amb els nostres fills, l'Anna i en Jordi, i un bon equip d'amics, estem tirant endavant per què la seva edició sigui possible. La intenció d'en Xavier sempre va ser que el llibre fos l'eina per aconseguir diners per la investigació del càncer colorectal.
La idea d'en Xavier l'hem convertit en "El projecte Les bates blanques" amb la intenció d'ajudar econòmicament el projecte d'investigació "Estudi dels mecanismes de resistència al tractament del càncer colorectal" de l'IGTP - Can Ruti.
Per tal objectiu hem obert dues vies:
1. L'edició del seu llibre "Les bates blanques" mitjançant un micromecenatge a través de la plataforma Verkami que obrirem a principis d'any. La recaptació de la venda del llibre serà totalment destinada a l'esmentat projecte.
2. Aportacions d'empreses a l'IGTP, a través de les que l'empresa podrà gaudir dels corresponents beneficis fiscals i figurar en el llibre.
Aquesta segona via la vam obrir a finals de novembre i l'IGTP ja ha rebut les primeres donacions.
Si algú està interessat en rebre més informació per participar-hi com empresa, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del e-mail:
Quan obrim el micromecenatge us informarem.
Moltes gràcies!
Imma