dimarts, 18 de desembre del 2018

El Feimat compleix i es menjarà els torrons tercer



Sentencia el Calvià, cuer de la categoria al darrer quart

El Mataró Feimat va aprendre la lliçó i no es va deixar sorprendre pel Calvià en la darrera jornada d'EBA abans de l'aturada nadalenca. Tots els membres del vestuari groc tenen gravats amb foc els punts "tontos" que han deixat escapar del Josep Mora en aquesta Lliga EBA i la conjura era que contra el cuer no es podia repetir la situació. Aquesta era la màxima i es va complir, amb el que l'equip de Charly Giralt es menjarà els torrons en situació de privilegi: tercers de la classificació i a dos punts del liderat.

Va ser un partit especialment inspirat per Ignasi Ariño, que va signar una de les seves millors aportacions en molt de temps. Va anotar 24 punts amb fins a 5 triples de 10 intents.

Si algú es pensava que el partit contra els balears seria tranquil ja va veure d'entrada que tot al contrari. El Calvià va aguantar el ritme dels grocs al primer quart i fins i tot després del segon va anar-se'n als vestidors per sota. No va ser fins al darrer quart que el Feimat va fer un cop sobre la taula, guanyant el parcial de 10 i sentenciant el partit.

FEIMAT MATARÓ 76 - CALVIÀ 66
Parcials: 25-11, 16-22, 14-12, 21-11
FEIMAT MATARÓ: Solé (5), Viñallonga, Rodríguez, Ventura (2), Ariño (24), Romero (12), Tardío (13), Touré (11), Traver (9).

publicat per