dijous, 8 de novembre del 2018

Vespre Fabra – Mots i dolços




Vespre Fabra. Mots i dolços dedicats al Mestre és una lectura dramatitzada de textos sobre Pompeu Fabra amb motiu del 150è aniversari del seu naixement. Es tracta d’un espectacle original, a partir de records i evocacions del Mestre, i amb algunes de les seves declaracions, elaborat amb textos d’autors tan rellevants com Joan Coromines, J. V. Foix, Salvador Espriu, Josep Pla, Domènec Guansé, Artur Bladé, Joan Oliver, Antoni Comas, Julià Gual, Josep M. de Sagarra, Miquel Martí i Pol, Lluís Nicolau d’Olwer, Antoni Rovira i Virgili, Mila Segarra, Sempronio, Joan Alavedra, Francesc Pujols i Ferran Rahola,

Al final, es podrà fer un tast de les Postres Fabra, elaborades expressament per a l’ocasió pel reconegut pastisser mataroní Claudi Uñó, que seran presentades públicament, juntament amb una copa de cava oferta pel Celler Castellví.

L’acte tindrà lloc el dissabte 10 de novembre, a les 7 del vespre, a la Plaça de Cuba.
Actors/Actrius: Santi Clavell, Marta de Santos, Vicenç Gual, Gala Huertos, Xavier Manrique, Assumpta París, Neus Pinart ,Set Simon i Juanjo Cardenal.

Idea, tria de textos i posada en escena: Antoni Blanch, Anna Comas, Jordi Malé i M. Roser Trilla.
Amb la col·laboració de Celler Castellví i Pastisseria Uñó (Postres Fabra) i el suport de l’Ajuntament de Mataró i la Generalitat de Catalunya.