dimarts, 6 de novembre del 2018

L'Esparreguera esguerra la ratxa del Feimat




Un tercer quart nefast propicia la segona derrota de la temporada

Esparreguera és terra de Passió però en aquesta ocasió el Via Crucis el va patir el Feimat Mataró que, contra pronòstic, va encaixar la segona derrota de la temporada a casa. El partit no va girar rodó pràcticament en cap moment pels de Charly Giralt i tot i intentar-ho fins al final a base de ritme de joc i intensitat defensiva, la contundència del parcial del tercer quart va ser irreversible.

No va ser un bon dia pels grocs de cara a la cistella quan, precisament, l'elecció de situacions i l'encert en el tir havien estat les grans virtuts de la ratxa de triomfs seguits. Especialment dolent va ser el tercer quart que va sentenciar el partit. L'Esparreguera ja havia espantat a l'inici però el segon quart dels locals deixava el partit en una taules tècniques que, sortint del descans, acabarien saltant pels aires. 7 punts de 10 minuts són l'extremunció per qualsevol partit i allà es va acabar la ratxa de victòries del Feimat.

MATARÓ FEIMAT 67- ESPARREGUERA 84
Parcials:  17-24, 16-10, 7-25, 27-25
MATARÓ FEIMAT: Solé (4), Viñallonga, Cabrera (9), Rodríguez (8), Ventura (2), Ariño (15), Romero (10, Tardío (2), Estany, Touré (6), Traver (11).

Publicat per
Redaccio
Fotos: Daniel Ferrer