dijous, 1 de novembre del 2018

Les noies del Gress no es deixen prendre la victoria



Les Corts empaten a falta de pocs segons però un 2+1 deixa els punts a Mataró
Les grogues han tornat a guanyar

El Gress Platges de Mataró va recuperar en la visita del Joventut Les Corts les bones sensacions de la "seva" lliga, la capvuitada de perdre al camp del líder. Al Josep Mora les noies d'Àlex León van saber dominar el marcador durant tot el partit i només al final de tot les barcelonines van posar l'ai al cor de les grogues. De fet, les visitants van arribar a empatar el marcador a falta de pocs segons però un 2+1 de les mataronines va deixar el marcador en el seu resultat final.
L'entrenador mataroní valorava el partit: "Ha estat un joc molt travat, perquè el rival era jove i proposava un joc molt físic però hem sabut jugar-hi i dominar en tot moment".
Com ja havia passat en jornades anteriors, l'equip va saber tirar de maduresa a l'hora de gestionar avantatges i no posar-se nervioses en les comptades ocasions en què Les Corts va arribar a empatar. Així el partit en cap moment va deixar de decantar-se pel cantó local.
Bàsquet Gress Platges Mataró - Jov. Les Corts

GRESS PLATGES MATARÓ 58 - LES CORTS 55
Parcials: 10-16, 12-12, 11-8, 15-19
GRESS PLATGES MATARÓ: Cuní, Balmes (2), Murat, Domènech (1), Coll (6), Magriñà (19), Elworth (7), Cobo (12), Molina (6), Martínez, Solé (5).

Publicat per
http://totmataro.cat/esports/basquet/item/43287-les-noies-del-gress-no-es-deixen-prendre-la-victoria