dilluns, 19 de novembre del 2018

Frederic Amat inaugura ESCENES pujant a l'escenari amb cabosanroque

Frederic Amat, l'artista plàstic responsable de la imatge de L'Auditori d'aquesta temporada, inaugura ESCENES pujant a l'escenari amb cabosanroque
Quan els universos de diferents artistes s’uneixen, el vessament a escena pot esdevenir màgic. La programació ESCENES n’ha sigut testimoni les últimes quatre temporades i per això segueix apostant per posar en diàleg la música en directe amb altres disciplines artístiques creant espectacles únics.
L’experimentació, la recerca dels límits, la suma de talents i el risc artístic són el motor d’aquest laboratori de nova creació que dóna l’oportunitat a artistes i públic de créixer junts al voltant d’un espectacle viu i en transformació constant. 
FREDERIC AMAT / CABOSANROQUE / LA VERONAL
15 i 16 DE DESEMBRE 2018  · SALA 3 TETE MONTOLIU  
Frederic Amat i cabosanroque uneixen talents en l'espectacle que inaugura aquesta nova temporada d'ESCENES. Ens mostraran la conjunció de dos mons únics (univers sonor i impacte visual), amb la capacitat de deixar-nos fascinats a partir de la seva singularitat, tota una marca de la casa que els fa únics.
En escena, tres elements de creativitat irrefrenable: Amat, l’artista plàstic que ha donat vida a tota la imatge de L’Auditori i cabosanroque i els seus instruments mecànics i artefactes sonors en un espectacle performàtic que promet sacseig i precisió. Se suma a aquesta proposta La Veronal amb el ballarí Jon López, que hi aportarà moviment i la farà encara més irresistible 


📍 informació i venda d'entrades
Descobreix tota la Temporada d'ESCENES
ENSEMBLE TOPOGRÀFIC / XAVI LLOSES METEORA
2 i 3 DE FEBRER 2019
Espectacle que investiga amb la sonoritat, el moviment i la tecnologia, a través d’elements paisatgístics que ens transporten a llocs màgics. 
En col·laboració amb Sâlmon festival.
OBC / AGRUPACIÓN SEÑOR SERRANO
15, 16 I 17 DE MARÇ 2019
L’Agrupación Señor Serrano i l’OBC ens proposen una reflexió crítica d’Europa, tan qüestionada darrerament per algunes de les decisions que emprèn i que cada cop l'allunya més d’allò que la va convertir en una terra d’integració i acollida.
MUD GALLERY IN CORCERT
6 i 7 D'ABRIL 2019

La Intrusa, 
ens presenta un espectacle que neix de l’expansió de la banda sonora creada per Jesús Díaz per a la peça escènica “Mud Gallery / Animales de hermosa piel”.
📍 informació i venda d'entrades
FERRAN CARVAJAL / OBC CAMBRA
Historia del Soldat

7 i 8 DE JUNY 2019
Tres ballarines en escena donen cos i veu als personatges d’aquesta obra, que qüestiona el punt d’inflexió entre el bé i el mal en una societat que ens ha fet insaciables i on la temptació és a tot arreu.
ATRESBANDES / QUARTET BROSSA
13 i 14 DE JULIOL
Incòmode reflex dels temps que ens toca viure, ATRESBANDES, el Brossa Quartet de Corda i el musicòleg Jordi Alomar parteixen de Xostakóvitx per traçar una reflexió sobre la censura en el món musical i en l’art en general.
Coproducció amb Grec Festival de Barcelona