dimecres, 14 de novembre del 2018

El Feimat retroba la victòria remuntant a Cornellà




L'equip surt tendre però a còpia de fe s'acaba imposant a domicili

Després de la derrota sorpresa de la setmana anterior, el Mataró Feimat sabia que havia de guanyar a Cornellà per remprendre la melodia de la temporada allà on l'havia deixat. I suant i patint però ho va aconseguir. Els grocs van semblar dos equips en un. A les primeres de canvi es van mostrar amb dubtes i imprecisions i els del Llobregat van anar-se'n en el marcador fins i tot més enllà dels 10 punts d'avantatge. Els grocs volien i dolien però, a la mitja part la diferència es mantenia en els dos dígits. La situació va canviar per a bé.

A la represa l'equip va saber esmenar tot el que no funcionava, apujant el llistó de la tensió defensiva, amb més concentració i més bona selecció de tir. Sobretot, però, hi va haver un canvi de xip que es va notar a la pista on a poc a poc i no sense batre's amb uns locals molt endollats van acabar capgirant la situació i retrobant la victòria, a domicili.

L'entrenador Charly Giralt valora que "vam tenir molta fe per poder tornar a entrar al partit i també una mica de sort, que sempre compta, perquè Cornellà té un gran equip".

CORNELLÀ 72- MATARÓ FEIMAT 76
Parcials: 18-11, 20-17, 19-25, 15-23
MATARÓ FEIMAT: Solé (19) Viñallonga (3), Cabrera (3), Rodríguez, Ventura (12), Ariño (3), Romero (8), Tardío, Estany (14), Touré (14), Traver.

Publicat per