dimarts, 20 de novembre del 2018

Derrota dolorosa del Mataró FEIMAT en el dia de la presentació dels equips de la UEM

El Mataró FEIMAT va tastar la ‘seva pròpia medicina’ en el partit que el diumenge 18 a la tarda el va enfrontar al Club Bàsquet Salou, en deixar-se remuntar un avantatge de 14 punts que tenia a mitjans de l’últim quart, tal i com van fer ells mateixos en la jornada anterior a Cornellà.

Als de Charly Giralt sembla que sempre els costa entrar en el partit, i els de Cornellà començaven amb un 0-4 que no presagiava res de bo. Però l’atac dels grocs va començar a funcionar, i de la mà d’un inspiradíssim Solé des de la llarga distància i amb una bona defensa es va arribar al final del primer parcial amb un clar 25-13.

El segon parcial va ser més trabat. Tot i un bon començament de quart amb un 6-0 que posava la màxima diferència en el lluminós (31-13), la fluïdesa en atac dels de Charly Giralt va estroncar-se gràcies a una millora en defensa dels de Salou que els deixava amb només 11 punts anotats. Els visitants, amb 15 punts retallaven distàncies arribant a la mitja part amb 8 punts de desavantatge: 36-28.

El tercer quart no va variar gaire l’escenari. L’atac groc comandat per Romero (que acabaria el partit amb 24 punts) rebia la resposta de l’equip visitant que amb un inspirat Santiago (amb 19 punts al final del matx) i anivellava el parcial que s’acabaria amb un 21-19. El partit estava de cara pels locals tot i que, com es veuria al final del mateix, no pas del tot decidit: 57-47 per enfilar la recta final.

Semblava que l’equip local volia anar per feina i tancar el matx. Els de Salou molt carregats de faltes, havien perdut dues peces per acumulació, i els grocs va situar-se amb un clar 71-57 que feia pensar que estava tot dat i beneït. Però a partir d’aquí es van torçar les coses. Un seguit de pèrdues per part dels de Giralt, acompanyat d’un altíssim encert dels visitants provocava un parcial de 0-15 que col·locava els de Salou per primer cop per davant en el marcadora a pocs instants d’acabar el partit: 71-72. Ariño va rebre una falta i va anotar els dos tirs lliures que donaven avantatge als locals (73-72). Però una jugada molt ben trenada pels de Salou acabava amb un triple des de la cantonada que desfermava l’alegria visitant. Amb pocs segons per disputar-se, nova pèrdua dels grocs que va fer que els visitants acabessin el partit sense angúnies. 73-75.