dimarts, 27 de novembre del 2018

Deixen escapar un partit que dominaven




El Construtioni Ponce Mataró no pot guanyar al Roser barceloní

El femení de l'Esportiva Mataró no va poder estrenar el seu nou nom comercial, Contrutioni Ponce, amb victòria tot i dominar el marcador durant ben bé la meitat del partit que van jugar a casa del Roser de Barcelona. L'equip d'Àlex León va semblar que es quedava sense benzina al final del partit i a partir de la meitat del tercer quart va veure com l'equip local imposava la seva llei i acabava assegurant la victòria. Va ser com si el partit fes un 'clic' i les mataronines deixessin de fer el que havien fet bé fins llavors.

I és que l'equip és cada setmana que passa més bicèfal. Enllaça minuts en què juga de pitet amb moments en què, anàrquicament, l'equip sembla descompondre's a la pista.

Així ho estima el propi entrenador Àlex León, que assegura que "vam regalar el partit per maca d'actitud i de treball en equip a partir del minut 25. A dia d'avui som un equip on els moments bons cada cop brillem més però quan entrem en fases de descontrol on no surten les coses, la falta de cohesió ens mata".

ROSER 68 - CONSTRUTIONI PONCE MATARÓ 59
Parcials: 12-21, 16-14, 23-14, 17-10
CONSTRUTIONI PONCE MATARÓ: Llobet, Cuní (7), Balmes (2), Murat (0), Domènech (3), Coll (13), Magriñà (9), Elworth, Cobo (10), Molina (4), Martínez, Solé (11)

Publicat per