divendres, 9 de novembre del 2018

Avui estrena de “Demà coneixeràs en Klein” arriba a l’Espai Saleta després d’anar de bolos per Catalunya




Al final de les funcions de dissabte i diumenge, el públic podrà fer un col·loqui amb l’autor de l’obra, el mataroní Toni Cabré

“Demà coneixeràs en Klein” es podrà veure per primera vegada a la Sala Cabanyes aquest cap de setmana. En tres representacions, el “thriller” laboral escrit pel dramaturg mataroní Toni Cabré aixecarà el teló a l’Espai Saleta per traslladar l’espectador a una empresa de neteja on hi ha més brutícia de la que es veu a simple vista.

A més de les representacions, després de les funcions de dissabte 10 i diumenge 11, el públic assistent podrà participar en un col·loqui amb l’autor de l’obra, Toni Cabré. Els espectadors podran comentar amb l’autor, el director i les actrius diversos aspectes del muntatge.

“Demà coneixeràs en Klein” es va estrenar a Can Gassol l’estiu de 2017, en un moment en què la Sala Cabanyes estava tancada per les obres d’adequació de l’edifici. Dos anys després de la primera representació, aquest muntatge dirigit per Joan Peran arriba a l’Espai Saleta.

Un “thriller” sobre el mobbing
Una executiva d’una empresa de neteja torna a la feina després d’una baixa de maternitat. L’empresa, però, li fa mobbing: l’arracona en un despatx allunyada de tothom i no li dona personal ni feina per fer. Allà, intentant no tornar-se boja, descobrirà que l’empresa de neteja per la qual treballa no és tan polida com anuncien els seus serveis.

Engabiada i rabiosa, l’executiva (Montse Cusachs) haurà d’enfrontar-se al poder i la indiferència. Mentrestant, comença a planejar la seva venjança. Una secretària (Marga Selva), una becària (Carla Alegre) i una dona del servei de neteja (Eva Canals) seran les seves còmplices en aquesta lluita.

“Demà coneixeràs en Klein” és una comèdia àcida, irònica i sorprenent, estrenada l’any 2008 al Teatre Gaudí de Barcelona. El text tracta una realitat del nostre temps cada cop més habitual en la societat capitalista. “Demà coneixeràs en Klein” s’emmarca en la línia temàtica sobre el món laboral de Cabré, present també a “Teoria de catàstrofes”, “Iglú” o “La peixera”.

Mini-gira de bolos i premis
Des de la seva estrena a Can Gassol, “Demà coneixeràs en Klein” ha fet bolos per Catalunya i s’ha pogut veure a Malgrat de Mar, Sant Feliu de Guíxols, el Foment Martinenc de Barcelona i Ullastrell.

Al llarg d’aquesta minigira pels escenaris catalans, el muntatge ha rebut alguns premis. Marga Selva va guanyar el premi a millor actriu de repartiment al concurs del Foment Martinenc i Montse Cusachs va ser guardonada amb el 2n premi a millor actriu principal al concurs de Sant Feliu de Guíxols.

Dies de representació:
Divendres, 9 de novembre de 2018, a les 21.00 hores
Dissabte, 10 de novembre de 2018, a les 21.00 hores
Diumenge, 11 de novembre de 2018, a les 18.00 hores

Lloc:
Espai Saleta del Centre Catòlic de Mataró
La Riera, 110-120)

Informació i reserva de localitats: 
Al telèfon 618.77.30.13
 o a la pàgina web
Preu:
12 euros