divendres, 5 d’octubre del 2018

Postgrau en Guió i Direcció d'actors

"POSTGRAU EN GUIÓ I DIRECCIÓ D'ACTORS"

 
ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE'S!
 
El postgrau en Guió i Direcció d'Actors impulsat per Clack al Tecnocampus arriba a la tercera edició consolidat com un dels pocs espais formatius en l'àmbit universitari que acompanya futurs directors i guionistes en el desenvolupament d'un projecte cinematogràfic propi. Aquesta tercera edició començarà el 19 d'octubre i s'allargarà fins al 17 de maig de 2019 .
 
Què ofereix aquest postgrau?
 
1. Una formació de caràcter pràctic orientada a dotar els alumnes de les eines i recursos necessaris per escriure el guió d'un curtmetratge de ficció o documental.

2. L'escriptura d'un projecte propi al llarg de 5 mesos, de forma individual i amb l'assessorament de professionals del guió. Es treballa tant en sessions de grup petit que permeten confrontar idees i debatre els projectes en un entorn de confiança com en sessions individuals amb el tutor assignat.

3. La celebració d'un concurs final de projectes en què cada alumne farà una presentació oral del seu projecte davant d'un jurat professional. El projecte guanyador tindrà la possibilitat de seguir desenvolupant el seu projecte amb l'acompanyament durant 6 mesos d'una productora de cinema, Inicia Films, que aposta pel talent jove.
Inicia Films és la responsable, entre d'altres, de produccions com "Estiu 1993" (guardonada als festivals de Berlín i Màlaga) i del curtmetratge "Los Desheredados" (premiat recentment al Festival de Cannes).

4. La realització de pràctiques de direcció d'actors amb la col·laboració dels professors i intèrprets de l'estudi d'actors Frank Stein Studio.

5. La possibilitat de formar-se en l'àmbit del documental coneixent l'experiència de productoresamb una àmplia trajectòria com per exemple Clack -impulsora del postgrau- i d'altres professionals i iniciatives com Hotel Elèctric i el festival DocsBarcelona.

6. L'oportunitat d'entrar en contacte amb destacats directors i guionistes catalans. Pel postgrau passaran Carlos Marqués-Marcet ("10.000 Km"), Marcel Barrena ("100 Metros", "Món Petit"), Alberto Marini ("El Desconocido", "Mientras duermes"), Eduard Sola ("Sé quién eres", "Cites"), Pau Subirós ("La Plaga"), entre d'altres, Celia Rico Clavellino ("Viaje al cuarto de una madre").

En aquest enllaç trobareu més informació sobre el postgrau:
http://www.tecnocampus.cat/ca/postgrau-guio-direccio-actors

 
LLEGEIX LA NOTÍCIA COMPLETA
Tornem amb El Documental del Mes!

'Eugenio' serà el primer film del cicle 2018/2019. En aquesta ocasió, a més, comptarem amb la presència de Jordi Rovira; codirector del documental, amb qui farem col·loqui després de la projecció.

Dimecres, 10 d'octubre
19:00 h · Cafè de Mar
/ Sala Polivalent (Carrer Santa Rita, 1 Mataró)
Copyright © |2018| |CLACK AUDIOVISUAL SCCL|, Tots els drets reservats.

La nostra adreça de mailing és:
info@clack.cat

T'informem que guardem les teves dades per poder oferir-te els nostres serveis de la manera més pràctica i eficient possible. Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes i no seran cedides ni compartides amb tercers. T'informem també que pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment a través del següent email: info@clack.cat