dijous, 11 d’octubre del 2018

El Mataró Feimat encadena una segona victoria

Els unionistes treballen de valent per emportar-se la victòria davant el Castellbisbal.
David Romero va anar de menys a més i va acabar sent decisiu.

El Mataró Feimat va aconseguir aquest diumenge la segona victòria de la temporada en tres partits de lliga. Els de Charly Giralt van donar la primera alegria de la competició a la seva afició amb un triomf treballat per 80-71 davant el Castellbisbal, que no va donar-se mai per vençut i va fer treballar de valent els unionistes.  finalment, la victòria fa que l'equip es col·loqui a la part alta de la classificació.

I això que el matx va començar força malament pels interessos unionistes, que van veure com les errades de cara a cistella s'agreujaven per l'encert visitant en tasques ofensives. El 9-19 del primer quart només va tenir com a bona notícia que l'equip encara estava viu. El segon quart va ser el de la reacció. Cabrera va fer-se fort sota cistella i els mataronins van començar a enlairar-se. El 21-14 de parcial deixava l'equip només tres punts per sota al descans.

A la represa la dinàmica de partit va seguir en positiu pels de Giralt, que van capgirar el marcador definitivament gràcies a l'encert de David Romero i de Solé, ambdós clau en tasques ofensives. Els mataronins van posar-se per sobre al final del tercer quart i en el darrer, van seguir sotmetent al seu contrincant fins al triomf per 80-71.