dimarts, 9 d’octubre del 2018

El Feimat doblega l'experiència del Castellbisbal




Els grocs imposen la seva rapidesa en un partit deslluït

Els partits lletjots també s'han de guanyar i, de fet, són els que acaben arrodonint a l'alça les temporades. A partir d'aquesta màxima s'ha de posar en valor la victòria del Feimat sobre el Castellbisbal, diumenge al Josep Mora. No va ser un partit vistós, sodomitzat pel ritme lent d'un Castellbisbal que passa per ser un dels conjunts més físics i experimentats de la categoria. El rival va saber tirar de veterania per governar el partit d'entrada, ajudats pel desencert dels grocs que col·leccionaven errors defensius.

La segona part, per sort, va tenir un guió invers. Els jugadors de Charly Giralt van assaltar el matx, van imprimir ritme i intensitat en defensa i van córrer a camp obert per poder desesperar els visitants. Això els va permetre queixalar més fort i destanciar el rival fins més enllà de la distància de seguretat.

Charly Giralt el valorava: "No va ser un bon partit però vam aconseguir estar forts a darrera i córrer per poder guanyar".

MATARÓ FEIMAT 80 - CASTELLBISBAL 71
9-19, 21-14, 25-20, 25-18.
MATARÓ FEIMAT: Solé (15), Viñallonga, Cabrera (7), Rodríguez, Ventura (6), Juanola (6), Ariño (12), Romero (23), Touré (5), Traver (6).

Publicat per