dijous, 25 d’octubre del 2018

Cop d'autoritat del Feimat





Derrota el Quart, un dels grans equips d'EBA, en un partidàs al Josep Mora

S'anunciava com el gran partit de la jornada d'EBA i els espectadors del Palau Josep Mora poden donar fe que ho va ser, del tot. Diumenge visitava Mataró el Quart, precedit d'una anomenada justificada: era líder, és un dels grans equips de la lliga i disposa de la millor línia exterior del grup. Aquestes virtuts es van posar de manifest a Mataró però un Feimat en ratxa va voler presentar una esmena a la totalitat d'aquesta lògica i a partir d'una espectacular defensa col·lectiva va estar al davant en tot moment i, amb patiment final, va acabar-se enduent els punts i el regust dolcíssim que sempre deixa una victòria d'aquest nivell.

Charly Giralt ressalta que "només amb molta intensitat defensiva podíem tenir opcions i tots els jugadors es van implicar, defensant els cinc durant quasi tots els minuts".
L'entrenador se satisfà d'aquesta capacitat a darrere que van demostrar els grocs per tal de frenar un equip tan potent com el gironí, que de fet va mantenir-se amenaçant en el marcador fins al darrer alè de partit.
També és ressenyable com els grocs van tancar el rebot i, també, ser selectius en el tir amb uns bons percentatges d'encert. Encistellar 9 dels 20 triples intentats –amb un altre 3 de 3 de Marc Traver, per cert– va ser clau per consolidar-se al capdavant del marcador.
MATARÓ FEIMAT 69 - QUART 64
Parcials: 17-15, 18-18, 14-14, 20-17
MATARÓ FEIMAT: Solé (2), Viñallonga, Cabrera (8), Rodríguez (3), Ventura (5), Juanola (12), Ariño (15), Romero (8), Tardío, Touré (3), Traver (13).

Publicat per