dissabte, 20 d’octubre del 2018

Aquest cap de setmana hauràs de triar..

logo
Butlletí cultural de la ciutat de Matarósocials

 

Sortim en Família / Circ

Halka

Diumenge, 21 d'octubre / 20 h
Teatre Monumental

Piràmides de vertigen i acrobàcies impossibles és el que ens porta aquesta companyia nascuda a les platges de Tànger i que de ben segur que agradarà als més petits i als més grans de la família.

Cinema en VO

Les distàncies (Las distancias)

Dijous, 18 d'octubre / 20.15 h
Foment Mataroní
L’Olivia, l’Eloi, el Guille i l’Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa el seu amic Comas que fa 35 anys. Aquest no els rep com ells esperaven i durant el cap de setmana les seves contradicciones afloren i l’amistat es posa a prova.


Jazz Clap

Jazz Clap amb Ignasi Terraza

Dijous, 18 d'octubre / 21.30 h
Sala Clap
Ignasi Terraza és un dels pianistes de jazz més destacats de l'estat espanyol amb una gran projecció internacional. El seu estil neix de la tradició del jazz, amb un transfons de música clàssica europea, molta influència rítmica del swing i la sensibilitat de la seva expressió personal.


Projecció documental

El meu avi. Pompeu Fabra, des de la distància

Divendres, 19 d'octubre / 11 h
Biblioteca Pompeu Fabra
Any Pompeu Fabra Un repàs de la trajectòria professional i personal del gramàtic Pompeu Fabra, complementada amb els records dels seus nets i altres persones relacionades amb el món de les lletres.


Activitat solidària

Mataró x Càritas, 7a edició

Dissabte, 20 d'octubre / D'11.30 a 21 h
Plaça de Santa Anna
Celebrem els 50 anys de Càritas a Mataró amb activitats culturals, lúdiques i informatives. Hi haurà actuacions musicals de Mataró, una arrossada popular i venda de cava, pastissos, llapis solidaris, DVDs i CDs.


Storytime. L’hora del conte en anglès

Trick or treat

Dissabte, 20 d'octubre / 12 h
Biblioteca Pompeu Fabra
Trick or treat, a càrrec de Get It English.


Visita guiada

El Modernisme a Mataró

Dissabte, 20 d'octubre / 17.30 h
Nau Gaudí
Ruta urbana pels edificis més significatius del Modernisme mataroní en una síntesi històrica de l’època i amb referències biogràfiques dels principals arquitectes del moment. Punt de trobada: Nau Gaudí.


Fet a Mataró / Dansa · Titelles

Piccolo Circ de Fil

Dissabte, 20 d'octubre / 18 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
El Piccolo Circ tanca les portes i una marioneta oblidada pren vida i comença a endreçar i posar ordre. Unes tasques feixugues que ella convertirà en un joc que la faran recórrer el món. D'Ascenzi ens ofereix un espectacle d’alt contingut emocional, on la dansa esdevé un llenguatge universal.


Concert

Orpheus XXI

Dissabte, 20 d'octubre / 21 h
Teatre Monumental
Orpheus XXI és un projecte que té aparença de concert però que va molt més enllà. Amb el lema “Música per la vida i la dignitat” i sota la direcció artística de Jordi Savall, tindrem a 5 músics, una barreja entre professionals i estudiants refugiats, en un espectacle on les emocions fluiran.


Vermut musical

Vermut musical amb Marc Ràmia

Diumenge, 21 d'octubre / 12 h
Pati de Can Marchal
Marc Ràmia serà el convidat al Vermut musical del 21 d'octubre! El cantautor mataroní presentarà el seu segon disc d'estudi, Militants de la vida, al pati de Can Marchal.


Fira

X Mostra d'Entitats de Cerdanyola

Diumenge, 21 d'octubre / De 10 a 14 h
Plaça de l'Onze de Setembre
Les entitats del barri de Cerdanyola donen a conèixer a tots els veïns els seus projectes, activitats, mitjançant parades informatives i activitats adreçades a tots els públics. 


Activitat familiar

Col·lecció Bassat. Escultures 1911-1989

Diumenge, 21 d'octubre / 12 h
Nau Gaudí
Si haguessis de fer una escultura, la faries amb cap o sense? Tindria cara, la teva escultura? O seria abstracta? ÚLTIMA ACTIVITAT FAMILIAR. L'EXPOSICIÓ ES CLAUSURA EL 28 D'OCTUBRE.


Activitat familiar

Teixim un tipi

Diumenge, 21 d'octubre / 12 h
Can Marfà Gènere de Punt. Museu de Mataró
Us convidem a fer una visita a la fàbrica Marfà que us permetrà conéixer la història del gènere de punt a Mataró, des que era una producció bàsicament familiar fins a la industrialització. Posarem l'accent en les dures condicions laborals i coneixerem la història de l'Elionor, una nena obrera. 


 
logo

 
 

 
Direcció de Cultura -  Agenda -  Museus i exposicions -  Teatre i dansa -  Música 
Festes i tradicions -  Lletres i biblioteques -  Cinema i audiovisual -  Ciutat i territori