dimecres, 12 de setembre del 2018

El Mataró Feimat comença guanyant en la Lliga Catalana EBA

Va superar de forma convincent el Mollet, finalista de l'última edició
Ariño va fer un bon partit

El Mataró Feimat va debutar el passat diumenge en partit oficial aquesta temporada 2018-19, i ho va fer amb un convincent triomf davant el Mollet en partit de la Lliga Catalana EBA. S'ha de dir que l'equip vallesà va ser finalista en l'edició de la temporada passada. L'altre equip del grup de tres és el Mataró Parc Boet, que el dimarts visita el Mollet al seu pavelló, i que el diumenge tarda rebrà el Mataró Feimat, en el primer derbi de la temporada, al pavelló Eusebi Millan.

L'equip de Charly Giralt va fer un primer quart espectacular encarrilant de forma esplèndida el partit amb un 29-10 al marcador. La diferència encara va augmentar en el segon quart i al descans el marcador estava en 51-29.
Va reaccionar l'equip molletenc en els dos últims quarts i va ajustar el marcador però sense arribar a inquietar mai la victòria de l'equip groc, que va tenir en el domini en el rebot (31 a 16) un factor clau del triomf.

MATARÓ FEIMAT 82-74 MOLLET
MATARÓ FEIMAT: Touré (12), Solé (18), Viñallonga (3), Cabrera (2), Rodríguez, Ventura, JUanola (12), Ariño (13), Romero (13), Tardío, Estany (3), Traver (6).
PARCIALS: 29-10, 22-19, 14-24, 17-21.