dijous, 20 de setembre del 2018

Derrota a casa del Gress Mataró en el primer partit de temporada.

El Copa Catalunya Femení de la UEM ha patit una derrota en el primer partit de la temporada 18/19 davant el EKKA Lleida.

La primera part va ser un intercanvi de cistelles que produïa constants canvis en el marcador. La falta d’intensitat defensiva feia que se encaixessin punts fàcilment. Tots dos equips van arribar al descans amb 32 punts.

A la segona part les lleidatanes van aconseguir avançar-se al marcador i amb un gran intensitat defensiva i el control del rebot (10 recuperacions, 48 ​​rebots i 8 taps) van gestionar be aquests minuts. Gress no havia dit l’última paraula i amb espurnes de qualitat va aconseguir acostar-se a 2 punts al final del partit. La intensitat del Mataró per intentar guanyar el partit i l’efectiva defensa de l’EKKA Lleida va fer que en els últims 50 segons, les visitants, llancessin 10 tirs lliures que obrissin l’avantatge des de 2 punts a la màxima diferència del partit 12 punts.

Les líders del partit per part de EKKA Lleida van ser Esther Sintes amb 17 punts i 22 de valoració i Maria Roser Tous amb 12 punts, 9 rebots i 16 de valoració. Per part de Mataró les jugadores destacades van ser Ari Magriñà amb 12 punts i 21 de valoració, Meri Cuní amb 8 rebots i 11 de valoració i Clara Solé amb 17 punts i 10 de valoració.

El nostre Copa Femení es desplaçarà el proper diumenge 23/9 a les 17:45h a Banyoles a enfrontar-se a Bencriada. Els desitgem més encert que la passada jornada.