dijous, 27 de setembre del 2018

Barça i Sant Adrià s'emporten el 14è Torneig Mini de Mataró
Una cita d'alt nivell amb els millors equips catalans.

Barça i Sant Adrià es van imposar en la 14a edició del Torneig Mini organitzat els dies 22 i 23 de setembre per la UE Mataró. Un torneig de molt nivell que comptava amb els millors conjunts catalans i una selecció internacional vinguda des de Tolosa, amb jugadors francesos, italians, lituans i dos australians en l’apartat masculí, i del Stadium Casablanca de Saragossa en el femení.

La competició femenina va comptar amb 8 equips separats en dos grups de quatre equips, que després d’una lligueta van encapçalar Sant Adriài Mataró per una banda i Almeda i Staduim Casablanca per l’altra. Després que els favorits es desfessin dels seus rivals a 'semis', la UE Mataró l va plantar cara al totpoderós Sant Adrià –clar favorit per endur-se el torneig–, però no va poder fer res per evitar la victòria de les adrianenques per 42-50.

Pel que fa a la competició masculina amb 12 equips participants, Barça, Penya, Vic i selecció de Tolosa (VCR Basket) van encapçalar els seus grups i a quarts de final van solventar fàcilment els seus partits, a excepció del Vic que va caure contra el Cornellà per un ajustat 56 a 57. A la final va arribar el Barça i la selecció de Tolosa, que va posar-se fins a deu punts per sobre. Els blaugranes, més forts físicament, van poder remuntar i en un final d'infart van endur-se el triomf en una última jugada de dos punts.

El club va voler agrair l'ajuda per tirar endavant un torneig així, patrocinat per Banco Mediolanum i la col·laboració de tots els voluntaris i voluntàries que amb la seva inestimable feina fan que el torneig esdevingui un èxit.

Publicat per