diumenge, 23 de setembre del 2018

Avui nova representació de “Els Miserables” a les 6 de la tarda




Basat en la novel·la de Victor Hugo, “Els Miserables” explica la història de Jean Valjean (Ferran Camps), un home que passa 19 anys a la presó per haver robat un rosegó de pa per al seu nebot, que passava gana. Quan surt de la presó, Valjean intenta refer la seva vida amb una nova identitat i esdevé l’alcalde del municipi de Montreuil, on es creua amb Fantine (Coral Consegal), una obrera que li demana que cuidi la seva filla, Cosette.

Passen els anys i la situació política i social a França empitjora. Els joves, representats per Màrius (Arnau Fadó) i Enjolràs (Gerard de Diego), volen iniciar una revolta per recuperar els valors de la Revolució Francesa, oblidats pel nou règim. Màrius s’enamora de Cosette (Maria Codony / Mireia Federico) i no s’adona dels sentiments d’Eponine (Júlia Plaza),la filla dels peculiars hostalers Thénardier (Mia Castellví / Marc Abril i Eva Canals).

Mentrestant, Valjean ha assolit una posició benestant, però continua sent perseguit sempre per l’inspector Javert (Genís Mayola), un antic oficial de presons que està convençut que la gent no canvia i que un lladre sempre torna a delinquir. Malgrat el pas del temps, Jean Valjean no aconsegueix mai escapar de l’ombra del passat.

Al darrere d’aquest musical hi ha una feina de molts mesos per part tots els àmbits de la Sala Cabanyes. L’escenografia que trasllada l’espectador a la França de principis del segle XIX està dissenyada per Marc Abril. Al llarg de les prop de tres hores d’espectacle, els actors i actrius es canvien constantment de roba: l’obra compta amb més de 900 peces de vestuari, dissenyat per Josep Maria de Ramon. La coreògrafa Cristina Castellà s’ha encarregat dels moviments a escena.

+ info
Dies de representació restants :
Diumenge, 23 de setembre de 2018, a les 18.00 hores
Dissabte, 29 de setembre de 2018, a les 21.00 hores
Diumenge, 30 de setembre de 2018, a les 18.00 hores
Dissabte, 6 d’octubre de 2018, a les 21.00 hores
Diumenge, 7 d’octubre de 2018, a les 18.00 hores
Lloc:
Sala Cabanyes (La Riera, 110-120)
Preu:
18 € (platea) / 16 € (amfiteatre)
Música en directe
Duració aproximada: 3 hores i 1/4 (amb entreacte)
Venda de localitats: