dissabte, 1 de setembre del 2018

Agenda setembre 2018

Agenda setembre 2018

Comença un nou curs cultural a la ciutat i la Fundació Iluro ve carregada de novetats: l'exposició "Col·lectiva Sant Lluc 2018" a l'Ateneu; visites, escape room i tallers familiars a la Casa Coll i Regàs; la conferència explicativa de l'obra "I puritani" de la visita al Gran Teatre del Liceu prevista per l'octubre, ...

A més, si ets usuari de la Biblioteca Popular, t'interessa saber que el 3 de setembre comencen les obres d'adequació de la nova biblioteca i l'accés serà des del carrer d'en Pujol.

I recorda que pots consultar l'agenda digital al web www.fundacioiluro.cat
Consulta l'agenda

Si ets usuari de la Biblioteca Popular, t'interessa saber que...


El 3 de setembre comencen els treballs previs a les obres d’adequació de la nova biblioteca. L’accés serà des del carrer d’en Pujol i es continuaran oferint els mateixos serveis i horaris que es donen actualment.

Col·lectiva Sant Lluc 2018


Com cada any per aquestes dates l’exposició Col·lectiva Sant Lluc inicia tradicionalment la temporada artística a Mataró. Una mostra on els artistes presenten dibuix, pintura, gravat, esmalt, fotografia, escultura, instal·lacions i d’altres propostes plàstiques.

La Fundació Iluro organitza per tercer any consecutiu una visita al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. L’obra representada serà ‘I puritani’ de Bellini, el dimecres 10 d’octubre, en el marc del programa Liceu al Territori amb sortida en autocar des de Mataró.

Més informació i reserva d'entrades (descompte del 40% sobre PVP) al 937908474 o a liceu@fundacioiluro.cat

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí!
Moltes gràcies!

Subscriu-te!