divendres, 7 de setembre del 2018

A L’Auditori tenim la recepta per fer-te la tornada més fàcil!

Els concerts que no et pots perdre!

LA BANDA A LA CIUTAT
Concerts a la ciutat
(Banda Municipal de Barcelona)

A partir del 13 de setembre

La Banda Municipal de Barcelona segueix apropant la música a tothom amb els seus concerts gratuïts a diferents espais de la ciutat. Descobriu tota la potència de la Banda!
Preu: Gratuït

“L’ESPERIT DE CASALS” 

Concert presentació del nou disc de l'Orquestra
(OBC
)
19 de setembre
L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) presenta un nou disc, enregistrat el passat estiu, al voltant de la figura de Pau Casals i editat per Warner Classics.
Preu: 28 € 

LA BANDA A LES FESTES DE LA MERCÈ
(Banda Municipal de Barcelona)

21 de setembre

La Banda Municipal de Barcelona de la mà del seu nou director titular, José Rafael Pascual-Vilaplana, ens ofereix un concert gratuït per celebrar les Festes de la Mercè.
Preu: Gratuït 

L'OBC A LES FESTES DE LA MERCÈ

(OBCPops)

22 de setembre 

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) dirigida pel seu director titular, Kazushi Ono, ens ofereix un concert gratuït a la Seu del Districte de Nou Barris amb motiu de les Festes de la Mercè.
Preu: Gratuït

OBC CAMBRA 1
Concert inaugural
(OBC Cambra)

25 de setembre

El cicle OBC Cambra us permetrà conèixer els músics de l'Orquestra en un format més íntim i proper. En el concert inaugural sentirem una obra estrena deJosé Manuel Fernández i el Quintet per a clarinet en La major de Mozart.
Preu: 3 €

LA CINQUENA DE MAHLER
Concert inaugural
(Temporada OBC)

28, 29 i 30 de setembre
L’OBC inaugura la nova temporada amb aquesta obra imponent per descobrir-nos que la Cinquena de Mahler va més enllà de l’Adagietto: la marxa inicial, el solo de trompeta, l’impressionant Scherzo i l’apoteosi final.
Preu: de 10 € a 58 €

MICHAEL TSALKA
(La Música del Museu)
30 de setembre
Michael Tsalka, reconegut pianista i intèrpret de teclats històrics, ens proposa un concert amb teclats històrics de la col·lecció del Museu de la Música que ens oferirà una mirada diferent a les arrels del Romanticisme.
Preu: 8 €

PAISATGES DE RÚSSIA 
(Banda Municipal de Barcelona)
3 i 4 d'octubre
La Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Beatriz Fernández i amb la col·laboració de l'artista visual Borja González, proposa un programa que ens farà viatjar a l'estat més gran del món.
Preu: 6 €

RODRÍGUEZ VALENZUELA: 29
CrossingLines
Concert inaugural
(Sampler Sèries)

4 d'octubre
CrossingLines inaugura Sampler Sèriesamb un programa en què sentirem 29, obra encàrrec de Manuel Rodríguez Valenzuela, compositor convidat d'aquesta temporada. Completen el programa dues instrumentacions d'obres barroques del mateix compositor. 
Preu: 7 €

LA PATÈTICA DE TXAIKOVSKI
i Anderszewski al piano
(Temporada OBC)

5, 6 i 7 d'octubre
L'OBC, dirigida per Kazushi Ono, interpreta "La Patètica", obra cabdal deTxaikovski. També sentirem el concert més mozartià de Bartók a mans del pianista Piotr Anderszewski i l’homenatge que l’OBC ha encarregat aMarcos Fernández amb motiu del centenari de Leonard Bernstein
Preu: de 10 € a 58 €

ORQUESTRA DA CAMERA: SERENATA DE TXAIKOVSKI
Concert inaugural
(Música de Cambra)

10 d'octubre 

L’Orquestra Da Camera, amb membres del Quartet Casals, el Quartet Gerhard, el Quartet Quiroga i joves músics del nostre país que col·laboren habitualment amb les millors orquestres internacionals, interpretarà obres cabdals del repertori per a orquestra de cambra.
Preu: 29 €
PARC JURÀSSIC
(OBCPops)

11, 12 i 13 d'octubre 

Celebrem el 25è aniversari de Jurassic Park amb la projecció de la pel·lícula de Steven Spielberg en pantalla gegant i la banda sonora de John Williams interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Versió original amb subtítols en català.
Preu: de 10 € a 60 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori