dimarts, 7 d’agost del 2018

Culturapopular.mes núm. 23 / Agost 2018

Culturapopular.mes
Actualitat sobre cultura popular i associacionisme cultural
Departament de Cultura
Agost 2018 #23
Festival Amb So de Cobla
Segona edició del festival on la sonoritat dels instruments de cobla s'expressa més enllà de la pròpia formació de cobla convencional. Amb So de Cobla vol transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formatsnous ritmes.
Es presentaran dues estrenes absolutes i una producció multidisciplinar sobre la història de la sardana. Les estrenes de KirineocThe Cobla Sound Fanfare i la reposició del Triple picat, producció de la capital de la Sardana de Figueres, seran els plats forts del programa
Palamós, del 8 al 12 d'agost.
Llegiu-ne més

Simfonies i fantasies per a gralla
El nou CD de la Fonoteca de Música Tradicional Catalana es presentarà el proper 24 d'agost a les set del vespre a la seu dels Castellers de Vilafranca del Penedès.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Creus de Sant Jordi a la cultura popular
El Govern de la Generalitat ha concedit la Creu de Sant Jordi a 2 personalitats i 11 entitats relacionades amb la cultura popular que s'han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat.
Llegiu-ne més
shadow bottom
4es Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic
Amb el títol La memòria populares celebraran a La Roca del Vallès els dies 9 i 10 de novembre de 2018. Les inscripcions ja estan obertes.
Llegiu-ne més
shadow bottom
La cultura popular fomenta la llengua catalana
Les associacions culturals encapçalen el Cens d'entitats que fomenten la llengua catalana: 117 entitats de les 214 incoses al cens pertanyen a l'àmbit de la cultura popular.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Directe a

Twitter DGCPACImprimeix
Alta butlletí Baixa butlletí Butlletins anteriors Contacte
ISSN: 2462-6694 | Dipòsit legal: B 21404-2016
Generalitat de Catalunya