dijous, 5 de juliol del 2018

"Miserables" triomfa en els premis Sofit de Sala Cabanyes




Sala Cabanyes ha acomiat la temporada amb el tradicional sopar i lliurament de premis als millors treballs interpretatius. Per la presidenta de Sala Cabanyes, Anna Gené, el balanç de la temporada és molt positiu. D'una banda, pel repte de realitzar unes obres per restaurar la coberta del teatre i permetre l'estrena de la temporada 101 de Pastorets. I per l'altra, per l'elevada qualitat dels espectacles representats i que han estat un èxit de crítica i públic, amb els musicals Billy Elliot i Els Miserables al capdavant.

Durant els SOFIT, sopar de fi de temporada, es van donar a conèixer els premis atorgats per un jurat independent i presidit per Mei Ros, gerent de Mataró Audiovisual. El musical Els Miserables es va emportar bona part dels guardons: Ferran Camps com a millor actor, Júlia Plaza com a millor actriu de repartiment i Arnau Fadó actor de repartiment. El premi a la millor actriu es va atorgar a Anna Capdaigua per Oleanna, representada a l'espai La Saleta. Els nens de repartiment del musical Billy Elliot també van merèixer un reconeixement per part del jurat.

Durant el sopar celebrat dissabte al Casal Aliança, també es van lliurar premis de reconeixement a membres de Sala Cabanyes per la seva trajectòria i dedicació. Així, van ser reconeguts Toni Ars, Judit Pascual i Francesc Cano

Publicat per
Pep Andreu
dt., 03/07/2018 - 09:58
Cultura
Un instant del musical Els Miserables