dimarts, 3 de juliol del 2018

6 de juliol: VI Jornada sobre Llengua i Societat :: Tocs 141

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2018 #141
:: 6 de juliol: VI Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana
6 de juliol, a les 9.30h
Ateneu Barcelonès
La VI Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística de Catalunya, té com a eix la vinculació entre llengua i marca en l'àmbit de l'empresa i el comerç. La llengua catalana aporta valor a les empreses que la utilitzen en els seus productes i serveis, i també en les seves marques. Per transmetre aquesta visió a les empreses que encara no hi han apostat o que no ho fan plenament, calen arguments i parlar el seu llenguatge.
Obrirà la Jornada la consellera de Cultura, Laura Borràs. Amb la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, els directors generals i responsables de Política Lingüística dels territoris de parla catalana estan convidats a participar en una taula de reflexió i debat.
Al llarg de la trobada es tractarà el projecte Emmarca't, es mostraran accions en el comerç i en empreses d'àmbit local, i es farà una taula rodona amb empresaris, líders en els seus sectors, que exposaran arguments de màrqueting adequats per a les polítiques d'impuls de l'ús del català.
Trobareu més informació al portal Llengua catalana:  llengua.gencat.cat/jornadallenguaisocietat
Formulari d'inscripció
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya