dijous, 21 de juny del 2018

vols col·laborar amb els Capgrossos per Les Santes

Benvolguts amics i amigues, 

Com bé sabreu, s'apropa la Festa Major de Mataró. I, amb ella, la Diada Castellera de Les Santes del 22 de Juliol. 

Per poder portar bons castells a plaça, gran part de la feina passa pel nostre Local d'assaig. Portem mesos treballant estructures per poder mostrar-les a la ciutat. La Diada de l'any passat va ser una de les millors actuacions de la colla descarregant la torre de nou amb folre i manilles i el cinc de nou amb folre, dos castells de Gamma Extra. I aquest any volem seguir fent grans castells, però sobretot els volem ben fets. 

És per aquest motiu que us volem convidar al nostre assaig especial el pròxim divendres 6 de juliol. Un assaig que vol comptar amb el suport de moltes de les entitats i associacions de la ciutat. Amb l'objectiu de fer vincle. Amb el repte de sumar. ​​Amb la finalitat de crear xarxa. 

L'assaig serà de 21h a 23.30h al nostre Local (Passatge Mariona Galindo Lora, 1. Prop de l'Antic Escorxador) i us recomenem que porteu camisa. 

Però, a més, no només farem castells! Quan acabi l'assaig hi haurà botifarrada (i opció vegetariana) per sopar. I acabarem la vetllada amb música del anys 60', 70' i 80'. Una bona oportunitat per passar el vespre plegats. 

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del mail o via xarxes socials. 

Volem ser molts. Volem seguir creixent. I volem fer-ho amb vosaltres. 

Gràcies per la vostra atenció.

Colla Castellera Capgrossos de Mataro