diumenge, 10 de juny del 2018

Noves estrenes en català: 'Jurassic World' i 'Beyond, beyond' :: Tocs 138

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2018 #138
:: 'Jurassic World: el regne caigut' s'estrena en català aquest dijous i el film d'animació suec 'Beyond, beyond', divendres
Jurassic World: el regne caigut, la nova entrega de la franquícia Jurassic Park, s'estrena aquest dijous, 7 de juny, doblada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Divendres serà el torn de Beyond, beyond, un film d'animació suec que també té el suport de la Direcció General.
Jurassic World: el regne caigut
José Antonio Bayona dirigeix aquest film interpretat per Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Rafe Spall, Toby Jones, Justice Smith, Daniella Pineda, Ted Levine, Geraldine Chaplin, Jeff Goldblum i B.D. Wong.
Una erupció volcànica amenaça els dinosaures que no van morir en el parc temàtic de Jurassic World. L'antiga gerent del parc vol protegir-los per evitar-ne l'extinció. Una nova aventura d'una de les nissagues més taquilleres de la història del cinema.

Beyond, beyond
Aquest film, dirigit per Esben Toft Jacobsen, és una història sobre desitjar una cosa impossible. Un conill adolescent que encara no entén les regles de la vida ha de lluitar contra les forces més poderoses. Això li servirà com a aprenentatge de vida.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català
@cat_cine
Tràilers en alta resolució
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya