dimecres, 20 de juny del 2018

Inscripció a la VI Jornada sobre Llengua i Societat :: Tocs 139

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juny 2018 #139
:: Inscripció a la VI Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana
La llengua catalana aporta valor a les empreses que la utilitzen en els seus productes i serveis, i també en les seves marques. Per transmetre aquesta visió a les empreses que encara no hi han apostat o que no ho fan plenament, calen arguments i parlar el seu llenguatge. La Direcció General de Política Lingüística de Catalunya organitza la VI Jornada de Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, que té com a eix la vinculació entre llengua i marca en l'àmbit de l'empresa i el comerç.
La Jornada tindrà lloc el dia 6 de juliol. Començarà a les 9.15 h del matí i l'obrirà la consellera de Cultura, Laura Borràs, amb la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, acompanyades pes directors generals i responsables de Política Lingüística dels territoris de parla catalana, convidats a participar en una taula de reflexió i debat.
S'hi tractarà el projecte Emmarca't, per promoure l'ús de la llengua tant a les grans empreses i marques. També s'hi mostraran accions en el comerç i en empreses d'àmbit local, i es farà una taula rodona amb empresaris, líders en els seus sectors, que exposaran arguments de màrqueting adequats per a les polítiques d'impuls de l'ús del català.
Podeu fer la inscripció mitjançant l'enllaç següent:
Formulari d'inscripció
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya