dijous, 14 de juny del 2018

Els Miserables abaixen el teló aquest cap de setmana fins a la tardor






Dissabte i diumenge tindran lloc les dues últimes funcions de la primera temporada d'aquest espectacle de la Sala Cabanyes que ja han vist 3.000 espectadors aproximadament



El musical Els Miserables de la Sala Cabanyes abaixa el teló aquest cap de setmana després d’onze representacions. Un total de 3.146 espectadors han vist fins ara el muntatge dirigit per Joan Peran i amb direcció musical d’Àngel Valverde. Aquesta xifra augmentarà amb les dues funcions que tindran lloc aquest dissabte i diumenge i continuarà creixent a la tardor amb una nova temporada.



A partir del setembre, tan aquest musical com Billy Elliot, tornaran a l’escenari de la Sala Cabanyes. Tots dos han tingut un gran èxit de públic i crítica i tornaran la temporada vinent per a tots aquells que no els hagin pogut veure o vulguin repetir com a públic de dos espectacles amb segell mataroní.



Els Miserables

Més de 200 persones participen en el muntatge d’aquestes fires al teatre de La Riera amb diferents funcions: tècnics, actors, músics, il·luminació, vestuari, maquillatge i moltes més funcions.



PUBLICAT PER