divendres, 1 de juny del 2018

Els concerts que no et pots perdre, a L’Auditori!

Els concerts que no et pots perdre!

EL RÈQUIEM DE DVORÁK
Concert de clausura
(Temporada OBC)

1, 2 i 3 de juny

El grandiós Rèquiem de Dvořák interpretat per primer cop per l’OBC. Una obra magna del Romanticisme que va més enllà del text religiós: una reflexió sobre la vida, la mort, l’ésser humà i l’esperança.
Preu: de 10 € a 56 €

INTEGRAL DE LES
CANTATES DE BACH

(Música Antiga)
9 de juny

Dues grans veus “bachianes” del país, la soprano Marta Mathéu i la mezzosoprano Marta Infante, s’uneixen per oferir-nos algunes de les cantates en què Bach, amb uns mitjans mínims, va elaborar veritables monuments de la música.  
Preu: 20 €

WATER MUSIC & FIREWORKS
Jordi Savall
(Música Antiga)

10 de juny

Tanquem la temporada de Música Antiga amb el mestre Jordi Savall i un concert en què reviurem l’esperit de les festes de la reialesa britànica al segle XVIII amb aquestes obres mestres de Händel.
Preu: de 10 € a 58 €

DJANGO BATES

(Jazz Sessions)
11 de juny

Django Bates estrena el seu nou treball en formació de quintet just després de la seva estrena mundial al Wigmore Hall de Londres. Al seu trio s’hi sumen dos joves convidats molt especials: la vocalista suïssa Clara Huguenin i el saxofonista noruec Marius Neset
Preu: 25 €

INAUGURACIÓ 25 ANYS SÓNAR
(Festival Sónar)

14 de juny

Sampler Sèries i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya(OBC) inauguren el Sónar 2018 amb In C del compositor nordamericà Terry Riley, una de les obres cabdals del minimalisme musical.
Preu: 20 €

FANTASIA
(OBCinema)

21 i 22 de juny
Projecció de la pel·lícula de Disney en pantalla gegant  i Banda Sonora interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Versió original amb subtítols en català.
Preu: de 10 € a 48 €

NEEDCOMPANY
(Escenes)

11, 12 i 13 de juliol 

Una de les millors companyies de teatre europees, la belga Needcompany, ens presenta "Concert by a Band Facing the Wrong Way", que posarà al centre de l’escena l’esforç que suposa aixecar un directe i com el mateix esforç es pot convertir en espectacle. Inclòs a la programació del Festival Grec.
Preu: 20 €

WEST SIDE STORY
(OBCPOPS)

18 i 19 de juliol 

Projecció de la pel·lícula en pantalla gegant i Banda Sonora de Leonard Bernstein interpretada en directe per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya (OBC). Versió original amb subtítols en català.
Preu: de 10 € a 59 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori