dimecres, 2 de maig del 2018

Convoquem la segona edició dels Guardons Cultura Mataró

logo
Butlletí cultural de la ciutat de Matarósocials

Nit de la Cultura 2018

Convoquem la segona edició dels Guardons Cultura Mataró

Dimarts, 24 d'abril /
A diversos indrets

Des de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ja hem obert el període de presentació de candidatures que opten als Guardons Cultura Mataró, que enguany celebren la segona edició i que tenen la voluntat de ser el més alt reconeixement que dona la ciutat als seus creadors i agents culturals.
Fins al 29 de maig es poden presentar les propostes de persones, col·lectius i projectes de més rellevància de l’any 2017, que es consideren mereixedors d’un reconeixement institucional per la seva contribució singular a la cultura i a la seva projecció.
Amb aquesta convocatòria volem guardonar la creació, la recerca i la producció de qualitat realitzada a Mataró i a la comarca del Maresme, així com fomentar la cultura i les arts com a parts constitutives de la seva personalitat i identitat.
Els guardons s’estructuren en sis categories:
 1.       Innovació i emprenedoria
2.       Projecció de la ciutat
3.       Compromís i cohesió social
4.       Recerca i difusió
5.       Trajectòria i personalitat mataronina
6.       Premi del jurat

Com presentar la candidatura?
Poden presentar candidatures entitats, col·lectius i persones a títol individual. Per proposar una candidatura cal emplenar el formulari de sol·licitud i acompanyar-lo d’una motivació raonada. A diferència de l’any passat, enguany s’activarà un tràmit a l’oficina virtual de l’Ajuntament de Mataró per tal de facilitar la presentació de candidatures de forma telemàtica. Al mateix temps, les candidatures es podran presentar físicament a les oficines de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i a les OFIAC.
Consulteu les bases  aquí
La resolució del veredicte del jurat i l’entrega dels Guardons Cultura Mataró es farà durant la celebració de la Nit de la Cultura, que tindrà lloc el darrer trimestre d’aquest any.



logo


Direcció de Cultura -  Agenda -  Museus i exposicions -  Teatre i dansa -  Música 
Festes i tradicions -  Lletres i biblioteques -  Cinema i audiovisual -  Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu?Nota legal
socail