dimecres, 2 de maig del 2018

Campionat de Catalunya Júnior mas

Aquest cap de setmana a la localitat lleidatana de Tremp, ha tingut lloc el Campionat de Catalunya Júnior mas. Preferent, on els quatre millors equips de Catalunya han disputat la Final a 4 de la categoria, proclamant-se Campió de Catalunya el Joventut de Badalona, en superar a la prorroga al F.C. Barcelona, en tercera posició s’ha classificat el Basket Almeda de Cornellà, en imposar-se en el partit pel tercer i quart lloc, al Platges de Mataró per un clar 51 a 72, malgrat que a la mitja part el resultat fora del tot esperançador, doncs els nostres dominaven el partit i el marcador per 32 a 27, però una segona part sense encert i un Almeda desbocat han capgirat el partit infringint una dolorosa i no direm immerescuda, però si tal vegada excessiva derrota als grocs.
Res a dir, ni res a objectar als nostres, doncs ens quedem amb l’extraordinària temporada realitzada, on ens heu regalat fantàstics partits així com poder gaudir d’aquesta Final a 4. Agrair-vos aquest fet, així com en el bon lloc que heu deixat sempre al bàsquet de Mataró i el més important, amb l’esportivitat que sempre i en tot moment heu emprat.
A partir d’ara, molts de vosaltres deixareu de formar part del bàsquet de formació i entrareu en el complicat i difícil mon del bàsquet sènior, esperem i desitgem que aquest pas el pugueu seguir fent entre nosaltres, per no la nostra part no ha de quedar, desitgem seguir gaudint del vostre bàsquet i compromís.
Felicitats a tot l’equip i molta sort.!!