diumenge, 6 de maig del 2018

Agenda maig 2018

Agenda maig 2018

En aquest mes de maig, a la Fundació Iluro estrenem nou web i presentem novetats culturals per a tots els públics. Inaugurem l'exposició fotogràfica "Colita, perquè sí!", celebrem la Nit dels Museus i ... estrenem un Escape Room cultural a la Casa Coll i Regàs...
Consulta aquí totes les novetats.

Colita, perquè sí!

La Fundació Iluro mostra la darrera oportunitat per veure aquesta exposició retrospectiva d’un dels referents indiscutibles de la fotografia catalana contemporània, gràcies a la Fundació Catalunya La Pedrera.
“Colita, perquè sí!” mostra una retrospectiva de més d’un centenar de fotografies, des de Carmen Amaya a Orson Wells, passant per Gabriel García Márquez o Joan Manel Serrat, alguns dels amics de la fotògrafa que es podran veure a l’exposició.
Més informació

ESCAPE ROOM
EL MISTERI DE LA CASA COLL I REGÀS

dissabte, 26 de maig a les 16 i a les 18.30 h
“El Misteri de la casa Coll i Regàs” és una activitat on experimentareu la diversió d’un Escape Room i l’emoció d’un Treasure Hunt. Tot això, amb la particularitat de desenvolupar-se en un espai cultural singular
Reserves online a www.casacolliregas.cat
Informació a escaperoom@casacolliregas.cat

VISITA-CONCERT NIT DELS MUSEUS

dissabte, 19 de maig a les 18 i a les 20 h
Celebrem la Nit dels Museus amb visites guiades i concert a la Casa Coll i Regàs. Preu gratuït amb aforament limitat (inscripció prèvia)
Més informació i reserves a visites@casacolliregas.cat o al 682156765

Estrenem nou web...

A la Fundació Iluro estrenem un nou web amb l'objectiu d'oferir un espai actual i pràctic, on podràs trobar tota la informació que necessites.
T'esperem!
Copyright © 2018 Fundació Iluro