dissabte, 7 d’abril del 2018

Torna la lliga EBA amb la doble permanència a tocar



El Mataró Parc Boet, que se l'ha assegurat, rep el Quart, mentre que el Mataró Feimat visitarà Castellbisbal per certificar-la

Tornen buscant assegurar la salvació aquesta mateixa jornada
El conjunt que dirigeix Charly Giralt, ja sense opcions d'accedir als playoffs d'ascens a lliga LEB Plata, visitarà aquest dissabte 7 d'abril, a les 19:45, la pista del Castellbisbal. Els grocs són conscients que amb una victòria ja certifiquen matemàticament la permanència a lliga EBA una temporada més. Un repte que de ben segur buscaran acomplir, tenint present el record e la temporada anterior, on van haver de jugar-se la salvació a l'eliminatòria de permanència contra el Sitges, i amb factor pista en contra.

El seu rival, el Castellbisbal, a priori semblaria un candidat idoni per aconseguir la victòria, doncs ocupen la quarta posició per la cua, amb 7 victòries i 15 derrotes, amb tres triomfs menys que els mataronins. I és precisament, per la seva posició a la taula, que els maresmencs farien bé de no refiar-se, considerant que els vallesans necessiten imperiosament la victòria per allunyar-se de les posicions de promoció de descens, i amb la pressió de la seva afició, ho convertirà en un enfrontament molt complicat.

A la primera volta, els grocs ja van aconseguir una còmoda victòria per 79 a 66, axí que, fins i tot en el cas derrota, salvar el bàsquet average pot acabar garantint la permanència a EBA.

Amb la permanència assegurada
El Mataró Parc Boet també torna a la competició després de l'aturada de Setmana Santa, i ho fa rebent la visita del Quart aquest dissabte 7 a les 8 del vespre a l'Eusebi Millán.

Els visitants ocupen el tercer lloc per la cua, empatat amb a victòries amb els altres dos equip que té per darrere a la classificació i ocupant una de les places de promoció de descens. Per tant, visitaran Mataró amb un gran necessitat d'aconseguir la victòria, intentant salvar la categoria. Al partit d'anada el Boet ja es va imposar per 83 a 99

I els taronges, ja amb la permanència ja assegurada, disputen les últimes quatre jornades de lliga EBA sense pràcticament cap més alicient que el de seguir sumant victòries, més enllà d'una remota i pràcticament impossible possibilitat d'accedir a playoffs.

Publicat per
totmataro.cat