dijous, 12 d’abril del 2018

S’asseguren la permanència tot i la derrota

El Mataró Feimat cau a Castellbisbal, però la derrota de l’Andorra “B” els permet assolir la salvació

El conjunt de Charly Giralt viatjava a Castellbisbal amb la intenció d’aconseguir una victòria i assegurar-se la permanència a lliga EBA, però pocs minuts abans de l’enfrontament es confirmava la derrota del Morabanc Andorra “B” que, automàticament, suposava la salvació per al conjunt groc.

De tota manera, els mataronins van sortir molt concentrats, encertats en atac i solvents amb defensa, una circumstància que els permetia anar, a poc a poc, anar augmentant la diferència al marcador, que al final del primer quart era de 10 a 18 i a l’arribar al descans, augmentava fins el 23 a 36 al descans.

A la represa, en part per la necessitat del conjunt local d’aconseguir la victòria per aproximar-se a la salvació i, probablement, amb la relaxació de saber-se amb la feina feta, els locals van començar a recuperar-se i a remuntar. Al final del tercer període ja només es trobaven 5 punts per sota.

La dinàmica va continuar a l’últim quart, tot i que es va arribar a un final de partit molt ajustat. Finalment, però, va caure del costat del conjunt més necessitat, el Castellbisbal.

Castellbisbal 59 – 57 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Solé (5), Serratacó (6), Cabrera (6), Rodríguez (12), Ventura (3), Viñallonga (2), Ariño (8), Romero (13), Espiga (2) i Tardio. 18 de 36 en tirs de 2, 4 de 21 en tirs de 3 i 9 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 10-18, 13-18, 17-9 i 19-12.