dimecres, 11 d’abril del 2018

Remuntada d'impacte del Platges

Sorpresa al Palau d’Esports Josep Mora on el GRESS Platges de Mataró obté una victòria in extremis contra pronòstic. S’imposa al líder, el Cerdanyola, per 54 a 53 gràcies a un canvi de xip a la segona part. Al primer quart el domini ha estat de les visitants, que s’imposaven per 8 a 18. De fet el parcial ha estat de 0 a 11 que no ha millorat al segon quart. La diferència al descans era de 12 punts. Pel que Adrià Castejón, l’entrenador unionista, ha hagut d’intervenir.

Dit i fet. La reacció ha estat instantània i al tercer quart s’ha viscut el millor parcial de les mataronines: un 9 a 0 que deixava les coses en un altre estat, amb un ajustat 38 a 43. La remuntada no es culminaria però fins als darrers instants de joc, on les grogues han pogut mantenir l’avantatge. Ari Magriñà ha estat la millor del Mataró amb 12 punts i 13 de valoració, però l’MVP del matx se l’ha emportat la mataronina del Cerdanyola Clara Solé. 18 punts, 9 rebots i 27 de valoració.Tot i el triomf el Platges ja no té opcions de ser a la final a quatre.