dissabte, 7 d’abril del 2018

Per Sant Jordi, clava-la amb l'Optimot! :: Tocs 131

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Abril 2018 #131
:: Per Sant Jordi, clava-la amb l'Optimot!
Torna el concurs de Sant Jordi de l'Optimot, aquest any dedicat a Pompeu Fabra.
L'Optimot llança a Twitter, des del 4 fins al 17 d'abril, la tercera edició del concurs de Sant Jordi amb el lema "Per Sant Jordi, clava-la amb l'Optimot!". Enguany s'afegeix a la commemoració de la figura i l'obra de Pompeu Fabra per la celebració dels 150 anys del seu naixement i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. El concurs proposa als seguidors de l'@optimotcat que enviïn una història breu, com a màxim de 280 caràcters, inspirada en la vida o l'obra del Mestre. A més, els microrelats han de contenir el nom de Fabra o algun derivat correctament format com ara fabrià, prefabriàpostfabrià, etc.
El concurs de Sant Jordi de l'Optimot és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb motiu de la Diada de Sant Jordi 2018 i compta amb la col·laboració del TR3SC, el club de cultura.
L'Optimot, consultes lingüístiques, és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya