diumenge, 22 d’abril del 2018

Més de 70 activitats de llengua per celebrar Sant Jordi :: Tocs 133

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Abril 2018 #133
:: Més de 70 activitats de llengua per celebrar Sant Jordi
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el TERMCAT han organitzat més d'una setantena d'activitats relacionades amb la llengua catalana per celebrar Sant Jordi. Les accions són de tipologia ben diversa: concursos, tallers, accions en xarxes socials, lectures, dictats populars, revetlles literàries, publicacions, etc. Aquestes en són algunes:
  • El TERMCAT ha organitzat el #TermJordi18, que -com altres anys- difon piulades amb cites que contenen termes presents al Cercaterm.
  • Des del Consorci per a la Normalització Lingüística s'han organitzat 68 actes a 36 poblacions. La major part dels actes tenen la col·laboració d'ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, ràdios, museus, escoles i entitats culturals del territori.
  • S'han publicat dos nous quaderns d'activitats de la col·lecció "Llegir per parlar, llegir per aprendre", material que s'emmarca en la celebració del centenari del naixement de dos grans autors de la literatura catalana: Maria Aurèlia Capmany i Manuel de Pedrolo.
  • En les dates prèvies a Sant Jordi, el servei de consultes Optimot ha dut a terme la tercera edició del concurs "Per Sant Jordi, clava-la amb l'Optimot!", que aquest anys s'ha sumat a la commemoració de la figura de Pompeu Fabra. 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya