dimarts, 17 d’abril del 2018

El Feimat, a punt de tombar el líder

El Mataró Feimat es queda a un pas de derrotar al líder al Palau però finalment cau per un ajustat 76 a 80. Ho fa en un encontre amb dues part diferenciades. A la primera els vigatans han pogut dominar lleugerament el marcador i arribar a posar-se a 14 punts just abans del descans. Però a la represa els unionistes han  posat una marxa més per no tan sols empatar el matx si no per posar-se fins a 6 punts per sobre. Un tercer quart on s’ha vist la millor cara del Feimat encara que el Vic ha estat capaç de tornar a capgirar l’encontre. I així fins al final, marcat per les alternatives en el resultat. Charly Giralt, entrenador del Mataró, reconeix que jugar contra el líder és sempre difícil.

Finalment, triomf osonenc, el tercer de seguit, que el consolida al capdavant després de la derrota del Pardinyes. El Mataró per la seva banda es manté a la vuitena plaça.