dimecres, 25 d’abril del 2018

Derrota del Mataró Feimat a Andorra




Els unionistes cauen 91-80.

El Mataró Feimat va ensopegar per 91-80 amb el Morabanc Andorra en la penúltima jornada de la lliga EBA. Els mataronins, ja salvats de fa algunes setmanes, van caure d'onze punts en una pista sempre complicada, i es col·loquen cinquens per la cua, posició que, això sí, ja no poden abandonar per sota ja que el perseguidor està a dues victòries quan queda un sol partit.

El partit va començar malament pels interessos dels mataronins, que van trobar-se amb un primer parcial de 27-12 dur pels seus interessos. El matx es va equilibrar al segon quart, amb més encert de part dels unionistes, però insuficient per capgirar el marcador (22-20).

A la represa, els de Charly Giralt van pujar les seves prestacions i van tutejar als andorrans, però sense poder retallar diferències (26-27). La clau va trobar-se en el rebot, on els locals amb 12 d'ofensius van ser un corcó en segones jugades. En el tram final els mataronins van ajustar el matx però sense opcions reals de victòria. Finalment, derrota per 91-80.

Publicat per