dijous, 26 d’abril del 2018

Derrota a Andorra

El Mataró Feimat cau al Principat contra un rival molt més necessitat

El conjunt de Charly Giralt va viatjar a Andorra per enfrontar-se amb el filial del Morabanc de lliga ACB, un equip que va començar molt malament la temporada però que, poc a poc, va anar a aconseguint allunyar-se de l’última posició del grup.

Els grocs, amb la salvació assegurada, van sortir a remolc dels seus rivals, que al final del primer quart pràcticament ja havien sentenciat l’enfrontament, amb un contundent parcial de 27 a 12.

Al segon període, l’enfrontament es va igualar, però els andorrans controlaven el partit perfectament amb una diferència al marcador que els resultava molt còmode de defensar, i que s’arribava al descans amb el marcador en 49 a 32.

A la represa, els grocs seguien millorant ofensivament -amb menció especial per al partit de Serratacó amb 28 punts- però sense trobar la fórmula per aturar l’atac del conjunt local, així, la diferència es mantenia estable quan s’arribava al final del període, 75 a 59.

A l’últim quart, la relaxació dels locals de saber-se amb la feina feta va permetre que els mataronins aconseguissin remuntar lleugerament el amrcador fins arribar-se al 91 a 80 definitiu.

Andorra “B” 91 – 80 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Solé (4), Guallar (4), Serrtacó (28), Cabrera (5), Rodríguez (2), Ventura (3), Viñallonga, Ariño (), Romero (16), Espiga i Tardio. 24 de 49 en tirs de 2, 5 de 16 en tirs de 3 i 17 de 24 en tirs lliures.
Parcials: 27-12, 22-20, 26-27 i 16-21.