dissabte, 24 de març del 2018

Estrena de 'Katalonski' aquest dijous :: Tocs 130

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Març 2018 #130
:: 'Katalonski', el nou programa de TV3 sobre estudiants de català estrangers, s'estrena aquest dijous
TV3 estrena el dijous 22 de març, a les 22.35 h, el programa Katalonski, una producció de TV3 en coproducció amb Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions que té el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l'Institut Ramon Llull i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència. El músic islandès resident a Barcelona Halldor Mar presenta el programa.
L'espai s'encarregarà, durant 13 capítols, de descobrir persones que viuen fora dels territoris de parla catalana i que, sense abandonar el seu lloc d'origen, han après i parlen català. Cada episodi té lloc en una ciutat i des d'allà es comparteix el dia a dia de 5 o 6 persones, la seva motivació per aprendre català, les seves aficions i alguns moments especials.
Katalonski vol dir català en polonès, búlgar, bosnià, bielorús, croat i serbi. Aquest mot, escollit per donar nom al programa, serveix també per anomenar els protagonistes dels diferents episodis.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya