dimarts, 27 de març del 2018

El Feimat torna a fer del Mora un fortí

Un Mataró Feimat seriós i concentrat deixa sense arguments al Mollet i el derrota per 86 a 68. Durant els primers minuts els mataronins han estat més encertats i s’han emportat el quart per 21 a 16. Tot i una lleugera reacció visitant abans del descans, on han retallat dos punts, no han estat capaços desactivar als grocs que han obert més forat al tercer quart. De fet, entre el tercer i el quart és on han marcat les distàncies. D’això en parla l’entrenador unionista, Charly Giralt.
L’últim quart, de 29 a 18, s’entén pel gran encert des de la línia de tres. Santi Serratacó s’ha erigit com a MVP amb 24 punts i 25 de valoració. David Romero, amb 16 punts i 14 rebots s’ha quedat amb 24 de valoració. Un pas més del Feimat cap a la tranquil•litat definitiva.