dimarts, 6 de març del 2018

Derrota del Mataró Feimat a Lleida

Per tercer partit consecutiu el Mataró Feimat surt molt fort a pista però aquesta vegada no li val per aconseguir la victòria. Cau a la pista del Pardinyes per 78 a 65 després que els lleidetans trobessin com contrarestar als unionistes.
Del 15 al 27 es va passar al 26 a 10 que acabarien de rematar al tercer quart, amb el 19 a 12. Unes diferències que es reduirien inicialment al quart període però que al final també s'enduria el Pardinyes.
El Mataró, que estrenava segona equipació amb els colors de la bandera de la ciutat, no va poder amb un rival situat a la part alta de la classificació però demostrar, de nou, que és capaç de competir contra tothom.
Un dels aspectes a tenir present és la llarga llista de jugadors de què va poder disposar aquesta vegada Charly Giralt, inclòs el retorn d'Ike Guallar, qui havia deixat l'equip per estudis.
El millor de l'encontre també va ser mataroní: David Romero, autor de 15 punts, 11 rebots i 25 de valoració.