divendres, 9 de març del 2018

Concerts destacats de març a L’Auditori


DESTACATS MARÇ 2018

PETRUSHKA DE STRAVINSKI
Gringolts interpreta Dutilleux
(Temporada OBC)

2, 3 i 4 de març 
Fa un parell d’anys es va descobrir una partitura d’Igor Stravinski que portava més de 100 anys perduda. L’OBC la vol oferir al públic de Barcelona, sota la batuta del director finlandès Hannu Lintu, amb un del ballets immortals del compositor rus: Petrushka.
Preu: de 10 €  a 56 €  

NEUE VOCALSOLISTEN + CROSSINGLINES: Michael Beil
(Sampler Sèries)

3 de març
Per primera vegada, Neue Vocalsolisten i l’ensemble CrossingLines col·laboren en un concert dedicat a Michael Beil, referent de la composició audiovisual. Sentirem obres per a sextet vocal, dos pianos, ensemble, electrònica i vídeo en directe sincronitzat amb la partitura. 
Preu: 7 €

JEAN RONDEAU
Pièces de clavecin de Couperin
(Música de Cambra)

8 de març

Celebrem els 350 anys del naixement del gran clavecinista francès Couperin amb Jean Rondeau interpretant obres del primer, el segon i el tercer llibre de les Peces per a clavecí. De virtuós a virtuós. De Couperin a Rondeau. Un concert de vertigen en què també podrem escoltar el clavecí Zell del Museu de la Música.
Preu: 28 €

LA SEGONA DE BEETHOVEN
amb Víctor Pablo Pérez
(Temporada OBC)

9, 10 i 11 de març

Les obres amb què Beethoven es va presentar a Viena són fresques, desinhibides i directes. Sentirem dues obres indispensables, que van obrir el futur de la música: el seu Primer concerten mans d’un dels nostres talents més internacionals, Enrique Bagaría; i laSegona simfonia amb l’experiència deVíctor Pablo Pérez.
Preu: de 10 € a 56 €

SETZE CORDES
A partir de 2 anys
(Concert familiar)


10 i 11 de març

Els dos violins, la viola i el violoncel delQuartet Quixot ens conviden a endinsar-nos en un món ple de músiques, un espai màgic en què, destapant caixes de totes mides, descobrirem en família tots els secrets dels músics que toquen al quartet de corda. 
Preu: 10 €

A DUES BANDES
Simfonia de David Maslanka
(Temporada Banda Municipal de Barcelona)

11 de març
La Banda Municipal de Barcelona convida la de l’ESMUC per interpretar plegats una obra gegantina, la Vuitena de Maslanka, que ara arriba per primer cop a Barcelona; i dues obres del clàssic entre els clàssics de la música per a banda: l’alcoià Amando Blanquer
Preu: 16 €

LA VUITENA DE BRUCKNER
amb Dennis Russell Davies
(Temporada OBC)

17 i 18 de març 

De la Vuitena, se n’ha dit que és un monument simfònic incomparable, una catedral sonora, un gegant que supera en espiritualitat tot allò que hàgim pogut sentir. El cert és que, de la Vuitena, en podem parlar, però només hi ha una experiència irrepetible: escoltar-la. 
Preu: de 10 € a 56 €

LA PASSIÓ SEGONS SANT MARC
Jordi Savall - El So Original 

(Música Antiga)

22 de març 

Bach va adaptar parcialment una Passió segons sant Marc de Reinhard Keiser i posteriorment, va compondre la seva pròpia Passió segons sant Marc BWV 247. Diversos musicòlegs han intentat la reconstrucció de la partitura extraviada, i ara Jordi Savall n’ofereix la seva versió en un concert únic que podrem escoltar a L’Auditori i a la Philharmonie de París.
Preu: de 10 € a 58 €

TONI VAQUER
La fi dels temps

(Jazz Sessions)

22 de març

El mallorquí Toni Vaquer, un dels músics més excelsos de les novíssimes fornades del jazz comtal, ens presenta en aquest concert de les Jazz Sessions la seva visió personal de La fi dels temps de Messiaenper a big band. 
Preu: 15 €

LALI AYGUADÉ & JOANA GOMILA Folk en moviment
(Escenes)

23, 24 i 25 de març

Escenes posa en diàleg la música de la mallorquina Joana Gomila amb la dansa de Lali Ayguadé, una de les ballarines i coreògrafes més interessants del panorama actual. De la unió d’aquestes dues creadores de ben segur que en sortirà un espectacle integral d’una gran força poètica.
Preu: 15 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori
Les seves dades figuren en el fitxer Activitats de L’Auditori, responsabilitat del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra. Pot corregir o accedir a aquestes dades comunicant-ho al telèfon 93.247.93.00 o a l’adreça electrònica info@auditori.cat. Si heu rebut aquest correu per error, us demanem que aviseu al remitent al més aviat possible i l’esborreu de la vostra bústia sense definir-lo com a correu brossa (spam).

© 2018 Consorci de l’Auditori i l’Orquestra

Lepant 150. 08013 Barcelona / T. +34 93 247 93 00 / info@auditori.cat