dilluns, 19 de març del 2018

Activitats 2a de Març!

El piano i el cant són dues especialitats de llarga i arrelada tradició al Conservatori del Liceu. No podien faltar a Liceu Cambra mestres com el baix Eric Halfvarson, vell conegut del públic operístic barceloní i de fama internacional pels rols més obscurs de Verdi i Wagner, o la pianista Elza Kolodin, gran dama del piano europeu i amb una llarga experiència com a pedagoga del seu instrument.

19  / MARÇ

Masterclass: Eric Halfvarson

Compartir    

19  / MARÇ

Masterclass: Elza Kolodin

Compartir    

El mes de març continua amb la presència al Conservatori de referents internacionals del món de la corda. El contrabaixista Frithjof-Martin Grabnerés un puntal de les grans orquestres de cambra europees i Amir Eldan un jove prodigi que sorprengué Zubin Mehta i que s’ha guanyat la plaça de nou violoncel del prestigiós Oberlin Trio.

19 i 20 / MARÇ

Masterclass: Amir Eldan

Compartir    

22 i 23 / MARÇ

Masterclass: Frithjof-Martin Grabner

Compartir    

A l’actual edició de Liceu Cambra els instruments de metall compten amb personalitats úniques que han desbordat les fronteres estilístiques dels seus instruments, músics inclassificables com Rafael Martínez Guillén, trombó solista de l’Orquesta de Córdoba i una llarga trajectòria en grups de jazz, i Oren Marshall, pioner de la tuba electrònica i la improvisació.

15 i 16 / MARÇ

Masterclass: Rafael Martínez Guillén

Compartir    

20 / MARÇ

Masterclass: Oren Marshall

Compartir    

Cada any, els alumnes guanyadors dels Premis Extraordinaris de Música Cambra del Conservatori tenen l’oportunitat d’adquirir una experiència professional incomparable tot oferint un recital dins del cicle a Liceu Cambra. No us perdeu el duo excepcional que formen la soprano Anna Niebla i el pianista Eric Ledesma i gaudiu amb nosaltres dels grans solistes del demà.

22 / MARÇ

Concert: Premis Extraordinaris de Cambra

Compartir    

El taller Escenes Líriques us ofereix un cop l’any l’oportunitat d’apropar-vos als nous talents de la lírica que es formen al nostre centre amb un concert que trasllada al públic el seu treball acadèmic. Enguany, el personatge de Fígaroserà el gran protagonista del recital amb fragments d’òperes de Paisiello, Mozart i Rossini; un espectacle imprescindible per a tot amant de l’òpera.

16 / MARÇ

Concert: Escenes Líriques

Compartir    

El Departament de Vent del Conservatori presenta els seus alumnes més destacats en un nou concert del cicle Liceu Jove. Hi podrem sentir solistes i grups de cambra que faran palès l’alt nivell de la formació que reben al nostre centre i l’interès dels repertoris que treballen de cara a la interpretació professional davant del públic.

20 / MARÇ

Concert: Aire Fresc

Compartir    

Els més menuts entre els alumnes de corda de les Escoles Liceu s’uneixen a l’Orquestra de Corda del Centre Professional i alguns alumnes del Centre Superior per oferir un concert per a tota la família amb temes de jazz, pop i rock dirigits pel professor del Conservatori Oriol Saña.

23 / MARÇ

Modern Strings

Compartir    

Les Liceu Jam Sessions converteixen cada dijous el Cafè del Conservatorien un epicentre del jazz barceloní que us permet gaudir de la millor música en un ambient incomparable. En les properes cites podrem escoltar dos contrabaixistes de luxe: l’evocativa i atemporal Giulia Valle i David Mengualen el seu retorn al centre després de la seva participació al passat Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

MARÇ

Liceu Jam Sessions

Compartir    

Un atractiu programa de música cinematogràfica és la nova aposta de l’Orquestra de l’Escola IPSI per al seu proper concert, en el qual serà dirigida per Joan Cantarell.

18 / MARÇ

Concert Orquestra de l'escola IPSI

Compartir    

Si vols estudiar música en un entorn educatiu excepcional i preparar-vos per als estudis superiors, vine a conèixer el nostre Centre Professional! Del 9 al 17 de març realitzarem la 9a edició de la Setmana Cultural, amb classes obertes i moltes activitats per descobrir tot el que et poden oferir aquests estudis. A més, el proper dilluns 19 de març a les 19h realitzarem la Reunió Informativa sobre les Proves d’Accés que es realitzaran el proper mes d’abril.

MARÇ

Setmana Cultural - Classes obertes

Compartir    

NOTÍCIES

El Conservatori del Liceu participa al V Congreso de Educación e Investigación Musical celebrat a Cuenca, amb dues ponències a càrrec de Carme Passolas i Carles Marigó.
Víctor Estapé, director Acadèmic del Conservatori del Liceu, és entrevistat al programa Assaig General de Catalunya Música per parlar de l’oferta de masterclasses i propers concerts dels cicles Liceu Jove i Liceu Cambra.
Un any més, els alumnes i professors de piano del Conservatori del Liceu participen en les activitats del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

ÚLTIMS VÍDEOS 

Jazz Noces de Fígaro ha estat una de les produccions operístiques de la temporada al Conservatori del Liceu. Recordem aquest concert inoblidable que fusionà Mozart amb el jazz de la mà de Paco Mir.
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN