dijous, 15 de febrer del 2018

Victòria que val una fase d’ascens

El Gress Platges de Mataró derrota al Gramenet en el seu duel directe per l’última plaça que dóna accés a la següent fase
Després de la gran victòria davant del Viladecans, les noies d’Adrià Castejón se la jugaven aquest cap de setmana contra el seu rival directe per la quarta plaça que dóna accés a la fase d’ascens, el Draft Gramenet.
El partit va començar bé per les grogues, tot i que es notava la tensió i la importància del partit en un marcador de tempteig baix, arribant al final del primer període amb victòria parcial local per 12 a 7.
Al segon quart però, va arribar la reacció visitant. Molt més fluïdes en atac les de Santa Coloma van recuperar la diferència al marcador, arribant al descans amb matx empatat 25 a 25 i amb tot per decidir-se.
A la represa, el Gress va sortir amb tot, conscient del moment vital i amb el millor quart ofensiu va aconseguir distanciar-se al marcador per 8 punts, 46 a 38.
I a l’últim període, entre la tensió del conjunt visitant i la gran defensa local, les mataronines van convertir el partit en una festa per al públic assistent al Mora que veien com es certificava una victòria que dóna la quarta posició al conjunt mataroní.

Gress Platges de Mataró 63 – 45 Draft Gramenet

Gress Platges de Mataró: Gómez (4), Cuní, Balmes (10), Coll (13), Magriñá (8), del Moral (4), Washington (5), Milla (13) i Cobo (6). 20 de 35 en tirs de 2, 5 de 21 en tirs de 3 i 8 d’11 en tirs lliures.
Parcials: 12-7, 13-18, 21-13 i 17-7.