dimecres, 14 de febrer del 2018

Ópera Jazz, Liceu Sax Festival, Portes Obertes...

Gaudiu de Mozart com no l’heu escoltat mai abans! Jazz Noces de Fígaro és una òpera diferent sorgida de la ment de Paco Mir, integrant del grup Tricicle i director teatral, i amb tot el talent dels estudiants de cant del Conservatori acompanyats d’un trio de jazz. L’òpera i el jazz s’ajunten al Conservatori del Liceu en una producció excepcional que no us podeu perdre!

21 / FEBRER 

Jazz Noces de Fígaro

Compartir    

22 / FEBRER 

Jazz Noces de Fígaro

Compartir    

Després del seu magnífic recital a principis de mes, la Kaimerata torna amb el segon dels tres concerts que farà enguany dins del cicle Liceu Cambra. El conjunt liderat pel violinista i professor del Conservatori Kai Gleusteencontinuarà el seu repàs a les sonoritats inigualables de la música de cambra txeca amb dos quartets excepcionals, un de Suk i el cèlebre “Americà” de Dvořák.

28  / FEBRER

Kaimerata Concerts

Compartir    

La guitarra i el piano són dos instruments fonamentals en la història del Conservatori del Liceu, que ha contribuït a la gran tradició que tenen al nostre país. Si voleu gaudir del talent dels hereus d’aquesta escola no us podeu perdre els concerts que els Departaments de Guitarra i de Piano, dirigits pels professors Guillem Pérez-Quer i Tensy Krismant respectivament, oferiran dins del cicle Liceu Jove amb els seus alumnes més destacats.

13 / FEBRER

Concert: ConTRASTES

Compartir    

15 / FEBRER

Concert: Pianíssim I

Compartir    

El saxòfon tornarà a ser el protagonista absolut al Conservatori del Liceu amb la tercera edició del Liceu Sax Festival! Saxofonistes de totes les edats i nivells tenen una cita amb professors de talla internacional com Jean-Yves Fourmeau, Nicolas Prost, Kenneth Tse, Albert JuliàJoão Pedro Silva i Marc Vilanova durant tres intensos dies de classes magistrals, concerts, tallers i conferències.

23-25 / FEBRER

LICEU SAX FESTIVAL

Compartir    

Un any més tindreu l’oportunitat de visitar-nos durant la Jornada de Portes Obertes del proper 17 de febrer. Si esteu interessats en realitzar els vostres estudis superiors al nostre centre, podreu conèixer les nostres instal·lacions, professors i línia pedagògica. Ja podeu inscriure-us-hi!

17 / FEBRER

Jornada de Portes Obertes

Compartir    

Aquest inici d’any, les Jam Sessions compten amb el luxe de tenir un protagonista excepcional: el saxofonista americà Bill McHenry. El col·laborador insígnia de Paul Motian i Los Guachos de Guillermo Klein tornarà a liderar els alumnes del centre durant dos dijous més on el millor jazz omplirà el Cafè del Conservatori del Liceu.

FEBRER

Jam Sessions

Compartir    

NOTÍCIES

L’alumna de Màster del Conservatori del Liceu i becària de la Fundación Carolina – Abertis, Andrea Orjuelava actuar al Teatro Mayor Julio Mario Santo Domingo de Bogotà acompanyada per l’Orquestra Wienner Akademie.
El Conservatori del Liceu acollirà la Jornada Demografia i Educació:escenaris de futur, organitzada per la Coordinadora Catalana de Fundacions, de la qual el nostre centre és membre.
El Trio Jakob, format pels antics estudiants del Conservatori Asier Merino, Carla Peña i Imanol Casán va oferir un recital en el marc del cicle Jóvenes Intérpretes de la Fundación March.
Els propers 9 i 10 de març es celebrarà el I Congrés de Pedagogia Musical de Catalunyaorganitzat per l'Associació de Conservatoris de Catalunya, de la qual el Conservatori del Liceu és membre.

ÚLTIMS VÍDEOS 

El primer trompista de la Filharmónica de Berlín, Stefan Dohr, ens ha descobert els secrets d’aquest instrument amb un recital inoblidable i dues intenses jornades de masterclasses. Escolteu els seus consells!

Martin Fröst va despertar una gran expectació en la seva visita al cicle Liceu Cambra i va ens oferir consells molt valuosos per als joves estudiants sobre el futur de la música clàssica.

El membre del Tricicle i director teatral Paco Mir ens convida al concert Jazz Noces de Fígaro!

Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN