dilluns, 12 de febrer del 2018

Nova guia: 'Aprenem català des del panjabi' :: Tocs 126

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Febrer 2018 #126
:: Nova guia per aprendre català adreçada a la població catalana de parla panjabi
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha publicat la guia Viure a Catalunya. Aprenem català des del panjabi. És la desena de la col·lecció "Aprenem català des de...", que ja ofereix les versions en amazic, àrab, xinès, urdú, anglès o francès, entre d'altres. La publicació s'adreça a la població catalana que té el panjabi com a llengua primera i té per objectiu convidar-la a aprendre i usar el català.
L'obra, que ha comptat amb l'assessorament de l'especialista Robert Masih, s'estructura en tres apartats. El primer, Informació bàsica, facilita informació general sobre Catalunya i la llengua catalana, i fa una aproximació al català des del panjabi. El segon, Català, llengua d'acollida, ofereix diàlegs breus i vocabulari relacionats amb situacions de la vida quotidiana, agrupats per temes (les persones, la feina, el menjar, la salut, el lleure...). Finalment, Comencem a parlar aporta diàlegs més extensos que aprofundeixen en els temes de l'apartat anterior.
Aprenem català des del panjabi està disponible en format digital al portal Llengua catalana, on es poden consultar i descarregar tant el text com els fitxers d'àudio. 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya