dimarts, 13 de febrer del 2018

El Platges amb un peu a la fase d'ascens

La tarda nit d’aquest dissabte serà llargament recordada pel GRESS Platges de Mataró. Les unionistes aconsegueixen una victòria transcendental pel futur immediat de la temporada. Derroten per 63 a 45 al Draft Gramenet amb qui es jugaven la quarta plaça. Tot i una primera part molt igualada, en què es va arribar empatats al descans, a la represa les visitants van desaparèixer de la pista i les mataronines van anotar els llançaments claus. L’afició va ser determinant per dur al seu equip fins a la victòria, segons assegura l’entrenador del Platges, Adrià Castejon.
Aquest triomf, d’autoritat, és de vital importància. Deixa al Mataró quart, que amb una victòria a la darrera jornada es podrà classificar per la fase al títol. El Draft ara haurà de guanyar i esperar una punxada groga.