dimecres, 7 de febrer del 2018

El Gress Platges de Mataró guanya en un final d'infart

Les mataronines segueixen amb opcions d'entrar a la fase d'ascens.

El Gress Platges de Mataró va aconseguir una victòria d'infart a casa davant un rival directe com el Viladecans. El resultat de 65-63 permet a les d'Adrià Castejón mantenir intactes les opcions de ser la fase d'ascens quan encara resten dues jornades de lliga. El partit era a vida o mort, i aquesta victòria anirà molt i molt bé si finalment la segona fase del Gress és la d'ascens, ja que era un duel directe.

Les mataronines van saber reaccionar en un partit on el seu rival va ser molt constant. Del 20-21 es va passar a l'empat a 30 punts a l'equador de la segona part. Al descans, però, les unionistes perdien de cinc punts. A la represa la tònica era la mateix amb un avantatge de fins a vuit punts per les visitants, però el Gress va ajustar el matx al final del tercer període: 46-47.

En el tram final, dues ratxes que van decidir el partit. Primer un 0-8 del Viladecans que les deixava gairebé amb la victòria a les mans: 56-63. Després, però, un 9-0 de les mataronines que acabava de donar la victòria a les de Castejón en una darrera jugada no apta per a cardíacs. Possessió de les visitants, que van fer un mal servei des de línia de fons i Míriam Balmes va creuar tota la pista per lluitar per la pilota amb una rival. Es va fer amb ella i amb una safata quan no quedava temps va anotar els dos punts del triomf definitiu.